Schoonmaakster school

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector is Serve-Pro de ideale partner voor al uw schoonmaakproblemen.

Gratis offerte Contact

Schoonmaakster school

Een school is een plek waar kinderen hun dagen doorbrengen en in het belang van hun gezondheid is een schone leeromgeving cruciaal. Bent u op zoek naar een schoonmaakster om uw school te kuisen? Dan is Serve-Pro de professionele partner die u nodig heeft! Wij hebben jaren ervaring in de schoonmaaksector en zijn gespecialiseerd in onder andere het schoonmaken van restaurants, bedrijven, hotels en scholen. Onze Serve-Pro schoonmaakster maakt uw school in een mum van tijd terug spik en span! 

Grondige reiniging van alle ruimtes

Schakelt u een Serve-Pro schoonmaakster in voor uw school, dan kan u rekenen op een grondige poetsbeurt met oog voor detail. Naast vloeren en ramen wordt er ook aandacht besteed aan deurknoppen en andere objecten die met handcontact te maken krijgen. Zeker in een omgeving met kinderen is een grondige reiniging met oog voor detail belangrijk. De schoonmaakster van uw school maakt gebruik van duurzame en kwaliteitsvolle schoonmaakproducten. 

Flexibele communicatie en een vast aanspreekpunt

Serve-Pro staat bekend om zijn flexibiliteit. Aangezien wij als de beste begrijpen dat hygiëne prioriteit is staat onze schoonmaakster voor uw school elke dag voor u klaar indien u dit wenst. Wij zijn 24/7 beschikbaar. We stellen samen een schoonmaakplanning op met de gewenste frequentie. Samen maken we transparante afspraken zodat de verwachtingen en afspraken voor alle partijen duidelijk zijn. U krijgt hiervoor een vast contactpersoon zodat de communicatie op een efficiënte manier verloopt. 

Geïnteresseerd in een schoonmaakster voor uw school? Vraag een offerte aan!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het schoonmaken van uw school? Contacteer ons voor een offerte en om samen de schoonmaakfrequentie te bespreken. Wij houden ons strikt aan het schoonmaakregime dat op voorhand met de klant wordt afgesproken. U kan ons mailen op info@serve-pro.be of telefonisch op het nummer  02/8422890. Naast scholen kan u ons ook inschakelen voor de schoonmaak van onder andere kantoren en ziekenhuizen. Ook voor het opfrissen van uw tapijten kan u bij ons terecht.

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wenst u een gratis offerte of meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via ons contactformulier

Naar offerteaanvraag

Wij bieden u

  • Opstellen van lastenboek
  • Plannen van de prestaties
  • Opvolgen van de prestaties en lastenboek door inspecteur
  • Evaluatierapport
  • Contact 24/7