Uw partner in algemene schoonmaak

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector is Serve-Pro de ideale partner voor al uw schoonmaakproblemen.

Gratis offerte Contact

Professionele schoonmaak

Professionele schoonmaak is onmisbaar om uw kantoor schoon te houden. Het is in elke kantoorruimte belangrijk dat de werkomstandigheden optimaal zijn. Daar valt een schoon kantoor uiteraard ook onder. Het is zelfs de beste basis om productief te zijn in een frisse en energieke werkomgeving. U hoeft natuurlijk niet zelf aan de slag, want Serve-Pro gaat graag voor u aan de slag als professioneel schoonmaakbedrijf. Dat doen wij overigens ook in opdracht van bijvoorbeeld scholen, parkings en industriële gebouwen. Wij houden ons dagelijks bezig met de professionele schoonmaak van allerlei gebouwen en ruimtes. Bovendien hebben wij specialistische schoonmaakdiensten beschikbaar. Bijvoorbeeld als het gaat om het opfrissen van tapijt of om de schoonmaak van ramen.

Periodieke professionele schoonmaak op maat

Serve-Pro staat als professioneel schoonmaakbedrijf altijd voor professionele schoonmaak op maat. Dat betekent dat wij ons schikken naar uw wensen. Bijvoorbeeld als het gaat om de frequentie van de reiniging van uw kantoor of ander gebouw. Het is voor te stellen dat een groot kantoorpand met veel medewerkers en inloop vaker een schoonmaakbeurt nodig heeft. In dat geval is het bijvoorbeeld mogelijk om de professionele schoonmaak van uw kantoor op dagelijkse basis uit te voeren. In een kleine kantoorruimte is er wellicht minder frequent een reiniging nodig. Dan is het evengoed mogelijk om de schoonmaak aan ons uit te besteden. Bijvoorbeeld op wekelijkse basis of in een frequentie naar wens. Wat dat betreft bieden wij als professioneel schoonmaakbedrijf alle flexibiliteit.

Flexibel professioneel schoonmaakbedrijf

Het is voor u prettig dat wij als professioneel schoonmaakbedrijf een flexibele instelling hebben. Het is net zo goed mogelijk om onze schoonmaakploeg voor kantooruren te laten komen als na kantooruren. Zo ondervindt niemand in uw kantoor ook maar enige hinder van de schoonmaakwerkzaamheden. U profiteert alleen maar iedere keer van een schone en frisse kantoorruimte. Zo maken wij als schoonmaakbedrijf ook andere objecten schoon, van scholen tot hotels. Onze flexibiliteit gaat daarin nog verder. Serve-Pro biedt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om schoonmaakploegen in de nacht in te zetten. Of in de weekenden om zonder hinder het beste schoonmaakresultaat neer te zetten.

Betrouwbaar in het nakomen van afspraken

Het is belangrijk dat u bij de keuze voor professionele schoonmaak mag vertrouwen op het nakomen van afspraken. Wij zijn als professioneel schoonmaakbedrijf een betrouwbare partner en komen onze afspraken na. Om daar geen onduidelijkheden over te laten bestaan, stellen wij een lastenboek op. Hierin komen de afspraken te staan over de uit te voeren taken en de frequentie. De planning van de prestatie zijn duidelijk en bovendien maken wij gebruik van een evaluatierapport. Daarnaast is er het voordeel dat wij een bereikbaarheid bieden van 24/7.

Vraag gratis een offerte aan voor professionele schoonmaak

Wij bieden u graag de mogelijkheid om gratis een offerte aan te vragen. Didier Jansen is binnen Serve-Pro de persoon die de offertes opstelt. Verder werken wij met maximaal drie contactpersonen om de communicatielijnen kort en rechtstreeks te houden. Uiteraard is het ook mogelijk om meer informatie te vragen. Bel ons dan gerust op 02/8422890 of stuur een email naar info@serve-pro.be.

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wenst u een gratis offerte of meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via ons contactformulier

Naar offerteaanvraag

Wij bieden u

  • Opstellen van lastenboek
  • Plannen van de prestaties
  • Opvolgen van de prestaties en lastenboek door inspecteur
  • Evaluatierapport
  • Contact 24/7