Uw partner in algemene schoonmaak

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector is Serve-Pro de ideale partner voor al uw schoonmaakproblemen.

Gratis offerte Contact

Schoonmaak van kantoren

De schoonmaak van kantoren is een van de specialistische reinigingswerkzaamheden van Serve-Pro. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring in de schoonmaaksector en zijn professioneel en betrouwbaar in kantoorschoonmaak. Kantoren zijn ruimtes die met de nodige frequentie voor reiniging in aanmerking komen. Een schone kantooromgeving draagt bij aan een prettig werkklimaat en betere werksfeer. Serve-Pro is daarom graag ook uw professionele partner op het gebied van kantoren schoonmaken. Het is uiteraard afhankelijk van de grootte van het kantoor en uw wensen wat de beste schoonmaakfrequentie is.

Frequentie schoonmaak kantoren

Wij stellen ons flexibel op als het gaat om de frequentie van schoonmaak kantoren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op een groot en druk kantoor dagelijks voor kantoorschoonmaak te kiezen. In een ander kleiner kantoor met een mindere belasting is het ook mogelijk om voor een wekelijkse reiniging te kiezen. Serve-Pro luistert naar uw wensen en stelt in samenspraak met een lastenboek op. Hierin komen de uit te voeren schoonmaaktaken te staan net als de gewenste schoonmaakfrequentie. Zo is ook meteen sprake van duidelijkheid en transparantie in de afspraken. Overigens zijn wij ook actief op het gebied van de schoonmaak van schoolgebouwen. Bijvoorbeeld met een hoge frequentie van schoonmaak van sanitair met meerdere reinigingsbeurten per dag. Of ruimtes van de voor- en naschoolse opvang.

Flexibel in te zetten schoonmaakmedewerkers

De ploegen van Serve-Pro zijn flexibel in te zetten voor de schoonmaak van kantoren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de kantoorschoonmaak voor kantoortijd uit te voeren. Of kantoren schoonmaken na sluitingstijd. Het is zelfs mogelijk om ons in het weekend in te zetten of in de nacht de schoonmaak van kantoren uit te voeren. Wij zijn wat dat betreft een flexibel schoonmaakbedrijf dat overigens 24/7 te bereiken is. Bovendien bieden wij ook naast de algemene kantorenschoonmaak ook specialistische diensten aan. Bijvoorbeeld als het gaat om het frequent schoonmaken van de ramen van uw kantoor. Het maakt niet uit hoe hoog het kantoorgebouw is. Onze ploegenramenwasser komt overal bij en indien nodig maken wij gebruik van een hoogtewerker. Is het tapijt in uw kantoor aan een opfrisbeurt toe? Ook daarvoor zijn wij inzetbaar. Het is mogelijk om een groot vast tapijtoppervlak te laten reinigen of om vlekken plaatselijk te verwijderen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor schoonmaak kantoren

Bij Serve-Pro is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte voor schoonmaak kantoren aan te vragen. Didier Jansen is verantwoordelijk voor het opstellen van de offerte. U profiteert bovendien van het voordeel dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft binnen ons schoonmaakbedrijf. Wij werken namelijk maar met drie vaste contactpersonen en dat komt de communicatie altijd ten goede. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst telefonisch contact op te nemen. Bijvoorbeeld als u meer informatie wenst over onze werkwijze met betrekking tot kantoren schoonmaken. Of als u een specifieke vraag heeft. Wij zijn telefonisch te bereiken op 02/8422890. Een gratis offerte is aan te vragen via het offerteaanvraagformulier. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk een reactie. Serve-Pro staat graag voor klaar en doet ook in het weekend en in de avond.

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wenst u een gratis offerte of meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via ons contactformulier

Naar offerteaanvraag

Wij bieden u

  • Opstellen van lastenboek
  • Plannen van de prestaties
  • Opvolgen van de prestaties en lastenboek door inspecteur
  • Evaluatierapport
  • Contact 24/7