Uw partner in algemene schoonmaak

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector is Serve-Pro de ideale partner voor al uw schoonmaakproblemen.

Gratis offerte Contact

Tapijt kuisen

Heeft u vlekken op uw vasttapijt en bent u hiervoor op zoek naar een professionele partner die een dieptereiniging van uw tapijt kan uitvoeren? Of heeft uw tapijt gewoon een kleine opfrisbeurt nodig? Voor al deze problemen kan u beroep doen het ervaren schoonmaakteam van Serve-Pro. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de sector en lossen al uw schoonmaakproblemen op. 

Grondige reiniging met innovatief en duurzaam materiaal

We stofzuigen allemaal wel eens onze tapijten, maar echt op een grondige manier een tapijt kuisen is geen gemakkelijke klus. Daarom kan u best een professioneel schoonmaakbedrijf als Serve-Pro inschakelen dat de geschikte materialen en duurzame producten in huis heeft voor een diepe reiniging. 

Wij maken gebruik van de meest moderne machines om zowel uw vasttapijt als uw losse tapijten weer in topconditie te brengen. Laat uw tapijt kuisen door het ervaren schoonmaakteam van Serve-Pro en het zal er weer zo goed als nieuw uitzien. 

Opfrissen en dieptereiniging van tapijten

Om verkleuring van uw tapijt te vermijden, gaat u best zelf niet aan de slag met poetsmiddelen uit de supermarkt. Een tapijt kuisen is een werk voor vakmensen. Onze ploegen kunnen op verschillende manieren uw tapijt weer opfrissen en reinigen. Of het nu gaat over het plaatselijk verwijderen van vlekken of het opfrissen van een volledig vasttapijt, bij Serve-Pro garanderen wij u een tapijt dat er opnieuw spiksplinternieuw uitziet.

Vraag een offerte aan om uw tapijt te laten kuisen

Wilt u graag meer informatie of heeft u specifieke wensen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte.  Afhankelijk van de grootte en de vlekken van uw tapijt geven we u een richtprijs zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Met veel plezier helpen we u verder! Wilt u geen dagen wachten om die vlekken uit uw tapijt te verwijderen? Geen probleem, onze schoonmaakploegen komen snel ter hulp! Bij Serve-Pro kan u elke keer opnieuw rekenen op een snelle en professionele service met oog voor detail. Naast het reinigen van tapijten, zijn wij ook gespecialiseerd in de schoonmaak van onder andere scholen, kantoren en ziekenhuizen. 

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wenst u een gratis offerte of meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via ons contactformulier

Naar offerteaanvraag

Wij bieden u

  • verschillende werkwijzen (bonnet, injectie,...)
  • Ecologische produkten
  • Dieptereiniging of opfrissing van zowel kleine als grote oppervlakten