Schoonmaak ziekenhuis voor optimale hygiëne

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector is Serve-Pro de ideale partner voor al uw schoonmaakproblemen.

Gratis offerte Contact

Schoonmaak ziekenhuis voor optimale hygiëne

De schoonmaak in een ziekenhuis is iedere dag weer belangrijk. Serve-Pro onderkent als geen ander het grote belang van een optimale hygiëne. Als professioneel schoonmaakbedrijf reinigen wij alle soorten ziekenhuisruimtes. Daarbij nemen wij uiteraard de geldende voorschriften in acht net als de protocollen die van toepassing zijn bij ziekenhuis schoonmaak. Het vereist nu eenmaal speciale kennis om de schoonmaak in een ziekenhuis te verrichten. Serve-Pro beschikt over deze kennis en levert de beste kwaliteit met professionele reinigingsmedewerkers.

Ziekenhuis schoonmaak op frequente basis

De schoonmaak in een ziekenhuis voeren wij uit op basis van de gewenste frequentie. Het is mogelijk om meerdere malen per dag de reiniging uit te voeren. Of bijvoorbeeld iedere dag of in een andere frequentie. Wij stellen in overleg met u een nauwkeurig plan samen voor de schoonmaak in het ziekenhuis. Serve-Pro heeft de beschikking over een uitgebreid team van schoonmaakexperts. Deze medewerkers zetten wij in naar de behoefte en wensen van het ziekenhuis. Zo werken wij bijvoorbeeld ook in de avond en in het weekend of in de nacht als dat het beste uitkomt. Een ziekenhuis gaat nu eenmaal niet dicht en wij maken met u de ideale schoonmaakplanning. Bovendien zijn wij flexibel en eveneens inzetbaar voor speciale reinigingsopdrachten. Bijvoorbeeld voor de schoonmaak van de ramen van het ziekenhuis aan de binnenzijde en buitenzijde.

Schoonmaak ziekenhuis met oog voor detail

Het draait bij de schoonmaak in een ziekenhuis uiteraard allemaal om de hygiëne en veiligheid. De schoonmaakmedewerkers van Serve-Pro hebben daarbij oog voor detail. Het zijn niet alleen de grote oppervlakken zoals vloeren die wij perfect reinigen. Ook de deurknoppen en andere objecten die met handcontact te maken krijgen, komen voor de schoonmaak in aanmerking. Juist in een ziekenhuis is oog voor detail extra belangrijk als het om de professionele reiniging gaat.

Schoonmaak in de zorgsector

Naast de inzet van medewerkers voor de schoonmaak in ziekenhuizen is er sprake van een breder werkterrein. De zorgsector is uiteraard veel groter dan de ziekenhuizen. Er zijn bijvoorbeeld ook op andere locatie medische lokalen of ruimtes die steriel dienen te zijn. Ook hiervoor zijn de medewerkers van Serve-Pro inzetbaar. Bijvoorbeeld om een dokterspraktijk of tandartskliniek professioneel te reinigen. De hygiëne is in iedere medische omgeving namelijk van groot belang en daar zetten wij ons optimaal voor in. Dat is ook van toepassing in bijvoorbeeld verzorgingshuizen en rusthuizen. Voor de uitvoering van werkzaamheden geldt in de hele zorgsector dat wij een servicegericht beleid hanteren. Onze medewerkers beperken de overlast in het ziekenhuis tijdens de schoonmaak tot een minimum. Serve-Pro houdt simpelweg rekening met iedereen, zoals met ziekenhuispersoneel, patiënten en bezoekers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Serve-Pro is flexibel als het gaat om de schoonmaak in ziekenhuis. Wij zijn niet voor niets 24/ bereikbaar. Bovendien profiteert u bij ons van het voordeel van een vast contactpersoon. Dat zorgt voor een snelle en efficiënte communicatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor ziekenhuis schoonmaak. Didier Jansen verstrekt u zo snel mogelijk een prijsopgave. Wilt u eerst meer informatie? Bel gerust naar 02/8422890. Of stuur een bericht naar info@serve-pro.be. Naast ziekenhuizen kan u ons ook inschakelen voor de schoonmaak van onder andere scholen, bedrijven en restaurants Ook voor het opfrissen van uw tapijten kan u bij ons terecht.

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wenst u een gratis offerte of meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via ons contactformulier

Naar offerteaanvraag

Wij bieden u

  • Opstellen van lastenboek
  • Plannen van de prestaties
  • Opvolgen van de prestaties en lastenboek door inspecteur
  • Evaluatierapport
  • Contact 24/7