Uw partner in algemene schoonmaak

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector is Serve-Pro de ideale partner voor al uw schoonmaakproblemen.

Gratis offerte Contact

Restaurant schoonmaken

Bent u op zoek naar een professionele partner om uw restaurant schoon te maken? Dan bent u bij Serve-Pro aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring in de schoonmaaksector zijn wij een betrouwbaar schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in onder andere een restaurant schoonmaken. Na een reiniging door het schoonmaakteam van Serve-Pro voldoet uw restaurant opnieuw aan de hoogste hygiëne standaarden. 

Grondige reiniging van zowel keuken als eetgedeelte

Wanneer wij uw restaurant schoonmaken, maken we zowel de keuken, het eetgedeelte als de toiletten terug spik en span. Hierbij maakt ons team gebruik van duurzame en kwaliteitsvolle schoonmaakproducten. 

Iedereen weet dat een eerste indruk onthouden wordt en net daarom is het belangrijk om een professioneel schoonmaakbedrijf als Serve-Pro in te schakelen om uw restaurant schoon te maken. Wanneer u een restaurant met open keuken heeft is het eens zo belangrijk om de keuken grondig te laten schoonmaken zodat ze op elk moment een nette en georganiseerde uitstraling heeft. U kan ons daarom inschakelen voor meerdere reinigingsbeurten per dag. 

Flexibele schoonmaakfrequentie en transparante afspraken

Bij Serve-Pro zijn we flexibel wat betreft de frequentie om uw restaurant schoon te maken. We begrijpen dat hygiëne prioriteit is in een restaurant en daarom staan onze schoonmaakploegen dagelijks klaar voor het schoonmaken van uw restaurant. 

Wij luisteren naar uw wensen en maken samen transparante afspraken om uw restaurant schoon te maken. Op die manier vermijden we verwarring en is voor elke partij duidelijk wat de verwachtingen zijn. 

Vraag een offerte aan en wij komen graag uw restaurant schoonmaken

Contacteer ons voor meer informatie of specifieke wensen. Samen bekijken we de grootte van uw restaurant en de mogelijke schoonmaakfrequentie. We staan klaar om u advies te geven en u verder te helpen.  Naast restaurants kan u ons ook inschakelen voor de schoonmaak van onder andere scholen, kantoren en ziekenhuizen. Ook voor het opfrissen van uw tapijten kan u bij ons terecht. Wij volgen een strikt schoonmaakregime, dat in overleg met de klant wordt afgesproken. 

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wenst u een gratis offerte of meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via ons contactformulier

Naar offerteaanvraag

Wij bieden u

  • Opstellen van lastenboek
  • Plannen van de prestaties
  • Opvolgen van de prestaties en lastenboek door inspecteur
  • Evaluatierapport
  • Contact 24/7