Uw partner in algemene schoonmaak

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector is Serve-Pro de ideale partner voor al uw schoonmaakproblemen.

Gratis offerte Contact

Schoonmaak van industriële lokalen

Industriële reiniging op professioneel hoog niveau is wat Serve-Pro u te bieden heeft. Als industrieel schoonmaakbedrijf zijn wij graag uw partner om de industriële schoonmaak van uw bedrijfspand uit te voeren. Wij zijn flexibel als het gaat om de periodieke inzet. Zo heeft u de keuze om de dagelijkse schoonmaak door ons te laten uitvoeren. Of om de industriële reiniging eenmaal per week te laten doen. Er vindt altijd afstemming plaats op basis van uw wensen. Deze krijgen vorm in een gepersonaliseerd lastenboek, waarin de specifieke schoonmaaktaken en schoonmaakfrequentie in komen te staan.

Specialist in industriële reiniging

Serve-Pro is dé specialist in industriële reiniging. Wij richten ons met de industriële schoonmaak op kleine en grote projecten. Als gespecialiseerd industrieel schoonmaakbedrijf zijn wij actief met allerlei soorten van reinigingsactiviteiten. Meer specifiek gaat het om schoonmaakwerkzaamheden in de industriële sector. Daarbij maken wij gebruik van verschillende soorten apparatuur. Bijvoorbeeld om met de toepassing van hogedrukreiniging de industriële reiniging uit te voeren. Wij kijken altijd naar de schoonmaakbehoefte en uw wensen om de beste reinigingsoplossing te bieden. Bovendien houden wij daarbij rekening met specifieke branches. Zo hebben wij voor elke sector de ideale schoonmaakoplossing. Bijvoorbeeld met de industriële reiniging van garages en werkplaatsen, waar vet en olie zich hechten aan de vloer. Of in de voedingsindustrie, waar de hygiëne van groot belang is.

Dagelijkse of wekelijkse industriële reiniging

Het hangt onder meer van de grootte van het bedrijfspand af en van de typische industriële branche of een dagelijkse of wekelijkse schoonmaak is gewenst. De inzet van onze professionele en betrokken medewerkers is even flexibel als de opties voor de schoonmaakfrequentie. Onze schoonmaakploegen zijn bijvoorbeeld na kantooruren of ervoor in te zetten. Of indien nodig in het weekend of zelfs middenin de nacht. Wij voeren de industriële reiniging voor een diversiteit aan opdrachtgevers uit. Bijvoorbeeld als het gaat om de industriële schoonmaak van industriële lokalen, maar ook van voedselketens en parkings. Daarbij maken wij onder meer gebruik van schrobzuigers, schuurschrobmachines en hoge drukreinigers.

Wat mag u van Serve-Pro verwachten?

Serve-Pro is als industrieel schoonmaakbedrijf inzetbaar voor kleine en grote opdrachten. Wij hebben een aantal kernpunten waar u profijt van heeft. Zo zijn wij 24/7 bereikbaar. Belt u in de avond of in het weekend? Of stuurt u een mail? Wij reageren snel een efficiënt. Bovendien zijn er binnen ons bedrijf voor industriële reiniging drie vaste contactpersonen beschikbaar. U heeft de garantie altijd dezelfde contactpersoon tot uw beschikking te hebben. Dat zorgt voor korte communicatielijnen en duidelijke afspraken.

Vraag gratis een offerte aan

Wij stellen u graag in de gelegenheid om gratis een offerte voor industriële reiniging aan te vragen. Er is een online offerteaanvraag beschikbaar die gemakkelijk in te vullen is. Didier Jansen van Serve-Pro stelt de offerte op en doet dit zo spoedig mogelijk. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om vrijblijvend om meer informatie te vragen. Bel dan naar 02/8422890. Of stuur een email naar info@serve-pro.be. Wij zijn u als industrieel schoonmaakbedrijf altijd graag van dienst met industriële reiniging op professioneel hoog niveau.

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wenst u een gratis offerte of meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via ons contactformulier

Naar offerteaanvraag

Wij bieden u

  • Opstellen van een lastenboek
  • Gebruik van professionele produkten
  • Belang van veiligheid
  • Training op site (indien nodig en gewenst)