Uw partner in algemene schoonmaak

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector is Serve-Pro de ideale partner voor al uw schoonmaakproblemen.

Gratis offerte Contact

Schoonmaak van bedrijven

Het schoonmaken van een bedrijf is in elke sector van groot belang en het beste over te laten aan een professionele partner. Serve-Pro is wat dat betreft een van de beste bedrijven voor de schoonmaak. Bijvoorbeeld als het gaat om de periodieke reiniging van grote en kleine kantoren. Of om schoolgebouwen of ruimtes voor de voor- en naschoolse opvang. Het schoonmaken van uw bedrijf of organisatie is op een betrouwbare wijze aan ons uit te besteden. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich op dagelijkse basis met vakkundige en gedreven schoonmaakploegen inzet. Zowel voor de reguliere schoonmaak van kantoren als voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden.

Schoonmaken van een bedrijf op reguliere basis

Het schoonmaken van uw bedrijf is op reguliere basis mogelijk. Serve-Pro is de beste partner op het gebied van algemene schoonmaak van kantoren en andere gebouwen. Met betrekking tot de frequentie van het schoonmaken van uw bedrijf zijn er diverse opties. Bijvoorbeeld een wekelijkse reiniging als het om een klein kantoor gaat en de vervuiling minimaal is. Of iedere dag als de mate van verontreiniging groter is en u altijd in een schoon kantoor komt. Het hangt onder meer van de bezetting en omvang van uw kantoor af welke frequentie het beste is. Uiteraard hebben wij expertise en geven wij desgewenst graag advies over de ideale frequentie voor het schoonmaken van uw bedrijf. Het is ons zelfs mogelijk voor scholen en bedrijven schoonmaak meermaals per dag onze medewerkers in te zetten.

Flexibele inzet voor bedrijven schoonmaak

U profiteert bij ons van een flexibele inzet als het gaat om het schoonmaken van uw bedrijf. Onze schoonmaakploegen werken zowel voor kantooruren als na kantooruren. Bovendien is een inzet in het weekend mogelijk. Of zelfs in de nacht indien het karakter van het bedrijf daartoe aanleiding geeft. De flexibele inzet op alle uren van de dag maakt dat er een grote vraag is naar de inzet van ons schoonmaakbedrijf. Wij hebben echter altijd ruimte om schoonmaakwerkzaamheden voor nieuwe opdrachtgevers te verrichten. Serve-Pro heeft bovendien een optimale 24/7 bereikbaarheid. Zo zijn wij overdag, in de avond en in het weekend bereikbaar. Wij staan nooit stil en streven altijd naar vooruitgang om het beste schoonmaakresultaat te blijven leveren. Er zijn bij ons drie vaste contactpersonen, zodat u altijd met dezelfde persoon communiceert. Dat schept duidelijkheid en vergemakkelijkt de communicatie.

Tapijt of ramen schoonmaken van uw bedrijf

Naast de algemene schoonmaak van uw bedrijf zijn wij eveneens inzetbaar voor specialistische reiniging. Het gaat dan bijvoorbeeld om het schoonmaken van ramen. Op welke hoogte dat is, maakt niet uit. Serve-Pro beschikt over alle middelen om de ramen van uw kantoor weer helder te krijgen. Een andere vorm van specialistische reiniging is het schoonmaken van tapijt. Of het opfrissen ervan. Het is mogelijk om het hele tapijt onder handen te laten nemen of om bijvoorbeeld vlekken te verwijderen.

Gratis offerte van uw specialist in bedrijven schoonmaak 

U heeft de mogelijkheid om gratis een offerte aan te vragen bij Serve-Pro. Didier Jansen stelt u de offerte graag vrijblijvend voor u op. Het is ook altijd mogelijk om even te bellen naar 02/8422890 of per email contact op te nemen via info@serve-pro.be. Wij zijn u graag van dienst.

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wenst u een gratis offerte of meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via ons contactformulier

Naar offerteaanvraag

Wij bieden u

  • Opstellen van lastenboek
  • Plannen van de prestaties
  • Opvolgen van de prestaties en lastenboek door inspecteur
  • Evaluatierapport
  • Contact 24/7