Uw partner in algemene schoonmaak

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector is Serve-Pro de ideale partner voor al uw schoonmaakproblemen.

Gratis offerte Contact

Schoonmaak hotel

Een grondige dagelijkse schoonmaak in een hotel is enorm belangrijk. De netheid van de kamers en openbare ruimtes bepalen mee de waarde van uw hotel. Serve-Pro is als professioneel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in onder andere het industrieel reinigen van hotels, ziekenhuizen, bedrijven, scholen, restaurants, etc. 

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle geldende voorschriften en regels en garanderen onze professionele reinigingsmedewerkers u een grondige en kwalitatieve schoonmaak van uw hotel. 

Flexibel schoonmaakregime

Serve-Pro is de professionele partner die u nodig heeft! U kan zelf de frequentie kiezen waarop u ons inschakelt voor de schoonmaak van uw hotel. Door het hoge aantal bezoekers en bezettingen van kamers kunnen wij een keer of zelfs meermaals per dag voor u van dienst zijn. ‘s Ochtends, ‘s avonds, ‘s nachts, alles is mogelijk bij Serve-Pro. Wij beschikken over een uitgebreid team schoonmaakexperts die flexibel inzetbaar zijn voor de schoonmaak in uw hotel. Samen stellen we een haalbare schoonmaakplanning op zodat alle partijen duidelijk weten waar ze aan toe zijn en er niemand voor verrassingen komt te staan.

Gedetailleerde schoonmaak van uw hotel

De schoonmaakmedewerkers van Serve-Pro staan gekend om hun oog voor detail. U kan rekenen op een grondige reiniging van zowel kamers als vloeren, tapijten, ramen, keuken, gemeenschappelijke ruimtes, etc. Ook deurknoppen, liften en andere voorwerpen met frequent handcontact maken we schoon.

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte op maat 

Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw wensen te bespreken. U krijgt van ons een vaste contactpersoon die samen met u een schoonmaakschema opstelt en waarbij u terecht kan voor al uw vragen. Bij Serve-Pro kan u rekenen op een snelle en efficiënte communicatie. Contacteer ons telefonisch op 02/8422890 of via mail naar info@serve-pro.be. De medewerkers van Serve-Pro zijn breed inzetbaar. Naast de schoonmaak van hotels hebben zij jaren ervaring in het kuisen van ziekenhuizen, kantoren, restaurants. Ook voor de reiniging van ramen en tapijten hebben wij het gepaste materiaal in huis.

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wenst u een gratis offerte of meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via ons contactformulier

Naar offerteaanvraag

Wij bieden u

  • Opstellen van lastenboek
  • Plannen van de prestaties
  • Opvolgen van de prestaties en lastenboek door inspecteur
  • Evaluatierapport
  • Contact 24/7